Feruna

Vergeten Twentse Germaanse vruchtbaarheidsgodin

Feruna Genootschap op Haaksbergse fair

Zondag 21 augustus is Het Feruna Genootschap aanwezig op de antiek-, brocante-, en kunstfair rondom de Oostendorper Watermolen, aan de watermolenweg 3 in Haaksbergen. Bij de kraam van kunstenares Judith Schepers kunt u een object aanschaffen met daarop het teken van de vergeten vruchtbaarheidsgodin Feruna. Door de aanschaf van zo’n object helpt u de mythe van de Twentse godin uit de vergetelheid te halen en wordt u lid van Het Feruna Genootschap. Nieuwe leden ontvangen een certificaat.

Rondom de Oostendorper Watermolen wordt voor de derde keer een Grote Antiek-, Brocante- en Kunstfair gehouden. Na het succes van vorig jaar met duizenden bezoekers. Een uitgebreid aanbod van antiek-, brocanteurs en kunst.

Ook is er weer een goed doel verbonden aan de fair. Dit jaar is gekozen voor de Oostendorper Watermolen. De opbrengst van de verloting van antiek, kunst en lifestyle zal voor dit doel beschikbaar worden gesteld.

Gezellig snuffelen tussen het vele zilver, glaswerk, meubels, linnen, sieraden, schilderijen, bloemen, paspoppen en kijken naar de kunst die is uitgestald. Een paar uurtjes genieten in de prachtige omgeving van de Oostendorper Watermolen, die u tevens kunt bezichtigen. Ook wordt er brood gebakken in de Bakspieker. Er is livemuziek oa. van Zangduo J&M uit Haaksbergen. Tevens kunt u uw voorwerpen laten taxeren bij een bekende taxateur de heer Sprik, van het RTVOost-programma: ‘Geen kaf maar koren’. Bij restaurant “Bi’j de Watermölle” kunt u genieten van een lekker kopje koffie of een kleine lunch.

De fair wordt gehouden van 10.30 uur tot 17.00 uur.

De verloting wordt gehouden om 15.00 uur.
Deze verloting wordt geleid door Wim Roetenberg onder toezicht van
notaris Mr. Marco Lenderink.

Het entreegeld voor de fair bedraagt € 3,00.
Kinderen tot 10 jaar gratis.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: